Sastojci:
- bataci i karabataci (4)
- 2 paradajza
- 200 g mladog sira
- 1 paprika
- 200 ml jogurta
- 2 cena belog luka
- 1 pileca kockica za supu
- zacini
- ulje
Priprema:
Prziti batake i karabatake u dugokom tiganju, polako dolivajuci supu-da se dinsta. Izrendati paradajz u dublji sud. Isprzenu piletinu vaditi iz tiganja i staviti u keramicku ciniju. Rendani paradajz staviti u tiganj, dodati beli luk, zelenu papriku-iseckanu na tanke parcice, posoliti i naliti supom. Sir izdrobiti viljuskom i dodati u tiganj, zatim promesati i dodati jogurt i malo supe, ako je gusto. Kada sadrzina u tiganju provri, skoliti sa vatre i prepuciti u keramicki sud. Keramicki sud stavimo u rernu i pecemo 30ak minuta. Ispecenu piletinu staviti u ciniju za serviranje i preliti sosom. Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар