Sastojci:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrQlOJlV6D76we_NSo8txsEayOHtrAIsswYpQ_6heo3tb6Lt0cPyvA_lJnIn3SEwmZWPj8HXZUu8vqJvDTdHnNTyDzpiCpgt2e3p533bNfXcVgK8LFnzNEUEq5ZcUjgBVOOQCjcFCQrg/s1600/images.jpg)
- 300 g smrznutom lisnatog testa
- 2 kasike prezle
- 1 kasika brasna
- veza persuna
- veza zalfije
- bosiljak
- origano
- 2 cena belog luka
- 150 g svezeg sira
- 4 jaja
- 125 g pavlake (ili kajmaka)
- biber, so
Priprema:
Lisnato testo odmrznuti i na radnoj povrsini, posutoj brasnom, staviti jednu plocu testa na drugu i razviti zajedno testo, otprilike 25 cm. Staviti ga u kalup i na vise mesta izbosti viljuskom i posuti prezlom. Rernu zagrejte na 200 stepeni, a zacine iseckajte i pomesajte sa sirom, jajima, brasnom, belim lukom i pavlakom. Sve sipati preko lisnatog testa u kalup i peci oko 30-40 minuta.Servirati vruce, moze posluziti kao toplo predjelo. Prijatno dragi moji! ♥
Нема коментара:
Постави коментар