среда, 23. април 2014.

Tost sa paradajzom i tikvicama

Tost se priprema veoma brzo, a prilog na njemu se moze menjati. Odlicno ce vam posluiti ukoliko vam iznenada dodju prijatelji ili pozelite da ih ponesete na izlat. Sluze se uz hladno pivo ili dobro crno vino. :)

Sastojci:

  • kriske tost hleba
  • paradajz
  • manja tikvica
  • kasika putera
  • 150 g sira u kriskama
  • bosiljak za garniranje
  • so, biber

Priprema:

Tost ispeci. Paradajz iseci na kriske, kao i tikvicu. Kriske hleba premazati puterom, staviti na njih paradajz i tikvice, zaciniti solju i biberom. Preko njih staviti krisku sira i sve staviti u pleh, oblozen papirom za pecenje i prepeci 5 minuta u rerni, dok se sir ne istopi. Kada su sendvici gotovi ukrasiti bosiljkom i svako parce tosta dijagonalno preseci. Prijatno! ♥

Нема коментара:

Постави коментар