четвртак, 17. април 2014.

Brodici od plavog patlidzana

Sastojci:

  • 4 veca patlidzana
  • 2 glavice crnog luka
  • 2-3 cena belog luka
  • 300 g mlevenog mesa
  • 150 g kackavalja                                        
  • 3 paradajza
  • biber, so, vegeta

Priprema:

Patlidzane operite, rasecite uzduzno na pola i izdubite sadrzinu. Dobili ste mali brod. Seckani crni luk proprzite, dodajte iseckani izdubljeni sadrzaj patlidzana, proprzite, dodajte mleveno meso, beli luk, zacine i sve zajedno lepo proprzite. Tepsiju podmazite, stavite kolutove crvenog paradajza, odozgo slozite punjene patlidzane, dodajte jos malo crvenog paradajza (na njih stavite) i pospite kackavaljem, rendani ili u komadu. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta. Prijatno! ♥ ♥ ♥

Нема коментара:

Постави коментар