Sastojci:
- 500 g juneceg mesa
- par ljutih kobasica
- 2 sargarepe
- parce celera
- 1 glavica crnog luka
- 2 cena belog luka
- 1 veza mladog crnog luka
- 300 g mladih krompirica
- casa belog vina
- pelat paradajz
- biber. so, vegeta
- persun
- ruzmarin
- lovorov list
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7Dvf1Yn_fMTwOwb7qVDoCcXfvpY_56ltbwT3WHpwUWuzsxCARpgGJukelXNij9myydu45XCmQrn2VAAyvVLRmszcWFDhiukHvNR8iWPRQ-Ypl9Gg5GdbmIe-NezR9j3oGCKz6Y2Dx-w/s1600/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%9A%D0%B5.jpg)
Priprema:
Luk sitno iseckati i proprziti, dodati meso seceno na kockice i sve lepo isprziti. Dodati seckano povrce, sve osim krompira i kobasice, pa zaliti vinom, paradajzom i malo tople vode, toliko da povrce i meso budu prekriveni tecnoscu. Poklopiti i kuvati u voku. Kada meso omeksa, dodati seckani krompir, zaciniti po ukusu i jelo zgusnuti kasikom brasna ili gustina. Persunom ukrasite i sluzite. Ovo jelo se sluzi vruce.
Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар