четвртак, 24. април 2014.

Pasta "Arrabbiata"

Sastojci:

  • 1 glavica crnog luka
  • 2 cena belog luka
  • 1 kasika maslinovog ulja
  • pola case crnog vina
  • 1 kasika bosiljka
  • 1 kasika secera
  • 1 kasika aleve paprike-ljute!
  • cili papricica
  • 2 kasike paradajz pirea
  • pelat paradajz
  • malo bibera, so
  • 2 kasike iseckanog persuna
  • pakovanje 
  • pene makarone

Priprema:

Na maslinovom ulju isprzite sitno seckani crni i beli luk. Dodajte paradajz pire i pelat. Prokuvajte kratko, sa vinom. Dodajte ostale zacine i prelijte preko obarenih "al dente" makarona. Sluzite vruce, dekorisano persunom i uz casu dobrog crnog vina. Prijatno!♥

Нема коментара:

Постави коментар