Sastojci:
- 1 kg - 2 kg svinjskih rebara (mesnatih)
- 1 cen belog luka
- 1.5 dl belog vina
- 1 kasika meda
- so, mleveni biber, vegeta
- 1 kasicica majcina dusice
- krompir, sargarepa, crni luk
Priprema:
U vino dodati seckani beli luk, so, biber, majcinu dusicu, vegetu i med. Rebra isperite, obrisite, podelite na vise komada i stavite u ovu marinadu. Poklopite i ostavite u frizideru da prenoci. Zatim meso izvadite, polozite komade u posudu za pecenje. Manje glavice crnog luka stavite cele pored mesa, rasporedite i krompir i sargarepu, pa prelijte marinadom od vina, pecite na 200 stepeni 1h.
Ovo pecenje sluzite odmah, jer kasnije postaje tvrdo. Prijatno! ♥ ♥ ♥
Нема коментара:
Постави коментар