Sastojci:
- 600 g junecih snicli
- 150 g dimljene slanine secene na kocke
- 1 cen belog luka
- 1 kasika brasna
- 1 glavica crnog luka
- persun
- 1 kasika paradajz sosa
Priprema:
Persun, cen belog luka i slaninicu sitno iseckati. Sve ove sastojke sjediniti. Snicle posoliti, pobiberiti i istuci tuckom za meso i na jedan kraj svake snicle staviti po jednu kasiku pripremljenog fila (luk, slanina, persun). Uviti snicle u rolatice i pricvrstiti cackalicom ili koncem za meso.
Glavicu crnog luka sitno iseckati i prziti u ulju. U tiganj poredjati rolatice. Kada se proprze sa svih strana, u tiganj sipati 150 ml vode, brasno i paradajz sos. Dinstati oko 40 minuta poklopljeno. Mozete sluziti uz krompir pire, pirinac ili bilo koje povrce koje volite. Prijatno! ♥ ♥ ♥
Нема коментара:
Постави коментар