Sastojci:
- 800 g svinjskih snicli
- 200 g sunkarice ili prsute
- 400 g kackavalja
- 4 tvrdo kuvana jaja
- brasno
- senf
- persun
- so, mleveni biber
Priprema:
Meso izlupati tuckom, pa svaku sniclu posloviti i premazati obilato senfom. Na jednu polovinu snicle staviti kackavalj, na kackavalj secena jaja i sunku. Snisle preklopiti i krajeve malo izlupati tuckom, kako bi se meso zalepilo. Zatim, snicle ucvrstiti cackalicom, da fil ne bi iscureo.Svaku sniclu sa obe strane uvaljati u brasno i prziti na zagrejanom ulju. Ciniju za serviranje ukrasiti listovima zelene salate, dokorisati, zatim skinemo cackalice i sumadijske snicle posluzimo sa salatom od zelene boranije i krompir pireom. Prijatno! ♥ ♥ ♥
Нема коментара:
Постави коментар