Sastojci:
- 200 g sunke
- 300 g kackavalja
- 1-2 obarena krompira
- 200 g pavlake
- 200 g majoneza
- 3-4 tvrdo obarena jajeta
- so
- biber
Priprema:
U ljusci skuvan krompir ohladiti i izrendati u dubljem staklenom sudu. Preko njega rendati jaja (1 zumance ostaviti sa strane). Na jaja rendati sunku, a preko nje kackavalj. U sud sa majonezom dodati pavlaku i pomesati. Sve pobiberiti i posloliti, dodati majonez sa pavlakom, premazati, pa onda ponovo rendati preko tog sloga bareni krompir, jaja, sunka, kackavalj.Opet posoliti i pobiberiti, odozgo premazati majonezom i pavlakom, ukrasiti francuskim persunom i onim barenim zumancetom, koji ste odvojili, da bi sve izgledalo kao cvet mimoze.
Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар