Sastojci:
- pakovanje lazanja
- 500 g juneceg mlevenog mesa
- konzerva pelata paradajza
- persun, origano, so, biber
- margarin
- brasno
- mleko
- crni i beli luk
- kackavalj
Priprema crvenog sosa:
Isprzite luk i meso, dodajte pelat, prokuvajte, zacinite biberom, persunom, origanom, solju. Iseckajte jedan cen belog luka.
Priprema belog sosa - besamela:
Komad margarina istopiti, dodati 2 kasike brasna, nalivati hladnim mlekom, uz neprestano mucenje zicom, da se razbiju grudvice i skuvati besamel, malo redji nego inace. Posoliti.
Priprema lazanja:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHR7VRNhiISwXwLZDjdpwh0skDHf4erXkBxKgWdQ-OrsqF4a8wDJeg8HgDQLsQC-hxkw9B2R4YKfJGa7tX1_PwvI_UXoP2IjRHm7b2ZXPVQTsd7nhiyNgVFCWhhh6FB476tAk3o39Feg/s1600/images.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDMaRfwOX4gCUq6mP_rNOXjd2t8QtSQMcY78TTwV4D2SFNR-YYTQ-E45WKRoYeVrhNjIH2Cj2UGMJmfqlcvkeLT7WShyphenhyphenwOR1iX2YjS2lDuTEp3LFoeS8JuddorKNTetl93KM615h8VXw/s1600/2014-04-09+14.55.25.jpg)
Нема коментара:
Постави коментар