Sastojci:
- 2 glavice crnog luka
- 2 plava patlidzana
- 2 tikvice
- par krompira
- 3 crvene paprike
- 3 zelene paprike
- 2-3 crvena paradajza
- 2-3 cena belog luka
- 2 vece sargarepe
- so, biber
- majcina dusica
- ulje (moze i maslinovo)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYiHY5PJEB-WHe9JGG2MzkkSKPD3OHxMxjfyUPJgUftnHXuiGY7xqNf7CHMdykdHKKEE4cLSiJOyei_rz50XdEUCbc-9Z4XpS8ws3fzHA4IgmYNrhUQV2oJCyqN02L478S0XEbZNl73Q/s1600/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%9A%D0%B5.jpg)
Pripema:
Crni luk isecite na rebarca, plavi patlidzan, tikvice,paradajz, paprike,sargarepu, krompir (koji ste prvo malo proprzili) isecite na kockice. Redjajte u pomascenu tepsiju, dublju, red povrca red luka. Zalijte sve vrelim uljem. Zacinite i pecite. Prvo malo pecite sa folijom, pa je podignite da bi tecnost isparila. Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар