четвртак, 22. мај 2014.

Zapeceno povrce ala djuvec

Sastojci:

  • 2 glavice crnog luka
  • 2 plava patlidzana
  • 2 tikvice
  • par krompira
  • 3 crvene paprike
  • 3 zelene paprike
  • 2-3 crvena paradajza
  • 2-3 cena belog luka
  • 2 vece sargarepe
  • so, biber
  • majcina dusica
  • ulje (moze i maslinovo)

Pripema:

Crni luk isecite na rebarca, plavi patlidzan, tikvice,paradajz, paprike,sargarepu, krompir (koji ste prvo malo proprzili) isecite na kockice. Redjajte u pomascenu tepsiju, dublju, red povrca red luka. Zalijte sve vrelim uljem. Zacinite i pecite. Prvo malo pecite sa folijom, pa je podignite da bi tecnost isparila. Prijatno! ♥


Нема коментара:

Постави коментар