Sastojci:
- 4 fileta belog pileceg mesa
- 25 g putera
- 1 glavica crnog luka
- 250 ml pilece supe
- 150 ml belog vina
- 250 g pecuraka
- pola kasicice majcine dusice
- pola kasicice cimeta
- 3 kasike brasna
- 200 ml kisele pavlake
- 1 kasika prezle
- so, biber
Priprema:
Piletinu posolite i pobiberite. Na puteru proprzite sitno seckani luk. Spustite meso i proprzite samo da dobije rumenu koricu, zatim je uvaljajte u kukuruzno brasno, u koje ste stavili majcinu dusicu i cimet. Isprzite do kraja. Za to vreme, u drugoj posudi, zagrejte pavlaku sa na listice iseckanim pecurkama i skuvajte! Ovaj sos prelijte preko piletine. Posluzite sa krompir pireom. Prijatno! ♥ ♥ ♥ :)
Нема коментара:
Постави коментар