Sastojci:
- 1 pile
- 200 g pilece dzigerice
- sredina od parceta hleba
- 100 g sampinjona
- 100 g slanine
- 1 manji crni luk
- 1 jaje
- persun
- senf
- so, biber
Priprema:
Pile operite, usolite i namazite sa malo senfa. Napunite ga sa filom:
luk sitno izrendajte i proprzite zajedno sa seckanom dzigericom, sampinjonima i slaninom. Dodajte hleb potopljen u mleku, koji ste ocedili, sitno iseckani persun. Zacinite solju i biberom. Dobro masu promesajte, kako bi se sto vise usitnila. Povezite je jajetom i punite pilence. Zakacite ili cackalicama ili usijte kuhinjskim koncem, kako fil ne bi iscureo. Prilikom pecenja prelivajte pile sa svih strana sokom od pecenja.
U pleh, u kome pecete pile, sipajte malo vode. Prijatno! ♥ :)
Нема коментара:
Постави коментар