Sastojci:
- 700 g jagnjetine od buta ili plecke
- 1 kasika maslinovog ulja
- 2-3 sargarepe
- 1 celer
- 2 glavice crnog luka
- 1 cen belog luka
- kockica za supu
- 250 g sampinjona
- 250 g paradajza-"pelat" ili svezi
- 1 vezica persuna
- so, biber
- timijan
Priprema:
Meso na maslinovom ulju isprzite, dodajte sitno seckani crni luk. Kada je isprzeno, dodajte sargarepu seckanu na kolutice, celer, beli luk i nalijte sa soljom supe od kockice, ne vise! Sve ovo lepo prodinstajte i kada je meso omeksalo, dodajte sampinjone i paradajz. Pospite persunom i zacinite. Na kraju, kada je jelo izdinstano, ispecite ga na 20ak minuta u rerni. Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар