Sastojci:
- 800 g "svapskog" sira
- 300 g slatke pavlake
- 250 g putera
- 200 g secera u prahu
- 2 zumanca
- 1 vanila
- 200 g kandiranog voca (suvo grozdje, suve kajsije, suve sljive, kandirane tresnje, mango itd..)
- 50 g badema
Priprema:
Umutite dobro ocedjen sir i pola kolicine secera u prahu. U ovu masu dodajte umucen puter i umucenu slatku pavlaku. Ostatak secera umutite sa zumancima, pa dodajte osnovnoj smesi i sve dobro umutite mikserom. Dodajte iseckano kandirano voce i oljustene i iseckane bademe. Masu stavite u kalup i poklopljeno drzite u frizideru 2 dana, da bi se dobro steglo. Polako izrucite na tanjir i ukrasite :) Prijatno slatki moji! ♥
Нема коментара:
Постави коментар