петак, 27. јун 2014.

Pileci paprikas

Sastojci:

  • 1 pile
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 sveze paprike
  • 1 paradajz
  • 1 kasicica aleve paprike
  • 1 kasicica brasna
  • so, biber
  • testenina

Priprema:

Pile isecite na komade, preprzite sa svih strana. Dodajte sitno seckani crni luk. Przite i dalje, dolivajuci po malo mlake vode. Kada je meso omeksalo, dodajte seckanu papriku i paradajz. Sipajte jos malo mleke vode. Zacinite solju, biberom i alevom paprikom. Poprasite kasicicom brasna. I ostavite da se malo "krcka", dok meso potpuno ne skuva.
Odvojeno obarite testeninu "al dente". Umesajte sa mesom, kako bi upila sok. Sluzite uz sezonsku salatu i feta sir. Prijatno! ♥

Нема коментара:

Постави коментар