среда, 18. јун 2014.

Kljukusa

Evo jednog divnog predloga sta veceras mozete spremiti za veceru. Ovo jelo se brzo sprema, veoma malo sastojaka je potrebno, a svidece vam se, u to sam ubedjena :)

Sastojci:

  • 3 jaja
  • 500 g brasna
  • 2-3 kasike ulja
  • mleko po potrebi (oko 500 ml)
  • prasak za pecivo
  • kiselo mleko, pavlaka, jogurt
  • beli luk

Priprema:

Umutite jaja,  sipajte ulje, brasno pomesano sa praskom za pecivo i muteci dolivajte mleko, da masa bude malo gusca nego za palacinke. Razlijte u podmazanom velikom plehu, za rernu, kako bi Kljukusa bila veoma tanka. Pecite i kada porumeni prelijte je mesavinom kiselog mleka i pavlake sa seckanim belim lukom. Posluzite sa jogurtom. Prijatno! ♥ ♥ ♥

Нема коментара:

Постави коментар