четвртак, 26. јун 2014.

Boranija sa junetinom

Sastojci:

  • 1 kg boranije
  • 400-500 g junetine ili teletine
  • 2-3 paradajza ili paradajz sok
  • 1 glavica crnog luka
  • malo brasna
  • 1 kasicica aleve paprike
  • so, biber

Priprema:

Boraniju ocistite i operite. Meso isecite na kocke,  isprzite sa sitno seckanim crnim lukom. Dodajte boraniju, malo proprzite. Dolivajte mlaku vodu i dinstajte. Pri kraju, iseckajte paradajz i umesajte sa boranijom i mesom, zacinite solju i biberom. Poprasite sa malo brasna i aleve paprike. Dolijte jos malo vode, po potrebi i ostavite da se jos malo krcka, dok ne bude gotovo. Sluzite sa domacom pogacom i feta sirom. 
Prijatno! ♥ :)

Нема коментара:

Постави коментар