Sastojci:
- 500 g junetine
- 2 sveze zelene paprike
- 3-4 sargarepe
- 1 mladi celer
- 2-3 cena belog luka
- 2 glavice crvnog luka
- malo paradajz sosa
- 50 ml crnog vina
- 1 kasika crvene mlevene paprike
- persun
- so
- biber
Priprema:
Crni luk iseckajte na rebarca i przite zajedno sa mesom isecenim na krupnije kocke. Dolivajte vodu, po malo i dinstajte. Kada je meso omeksalo, dodajte sargarepu, papriku, celer, beli luk, paradajz sos i vino. Zacinite solju, biberom i kasikom crvene mlevene paprike. Poklopite i dinstajte meso dok ne bude sasvim mekano. Zacinite persunom i posluzite. Mozete dodati i krompir pire. Obavezno popijte neko suvo, crveno vino :) Prijatno! ♥
Нема коментара:
Постави коментар