Sastojci za testo:
- 3 jaja
- 16 kasika ulja
- 16 kasika secera
- 16 kasika brasna
- 16 kasika mleka
- 1 prasak za pecivo
Sastojci za preliv:
- 100 g cokolade
- 5-6 kasika mleka
- 250 g secera
- 250 g putera
- 200 g kokosa
Priprema testa:
Jaja i secer umutite. Dodajte ulje, mleko, prasak za pecivo i brasno. Sve lepo promesajte i sipajte u cetvrtastu modlu. Pecite na 180 stepeni. Pecene kolace, prohladite i isecite na kocke. Napravite preliv.
Priprema preliva:
Cokoladu i puter otopite u mleku, dodajte secer i svaku kocku ubodite na viljusku ili cackalicu i umocite u cokoladni preliv, pa odmah u kokos kako bi se lepo zalepio. Prijatno slatki moji! ♥
Нема коментара:
Постави коментар