петак, 11. јул 2014.

Paprikas sa suvim mesom

Sastojci:

  • 500 g suvih svinjskih rebara
  • par suvih ljutih kobasica
  • 400 g krompira
  • 1 veci crveni paradajz
  • 1 paprika
  • persun
  • so, biber
  • 1 kasika brasna
  • 1 glavica crnog luka

Priprema:

Sitno iseckani crni luk isprzite sa prethodno kuvanim suvim rebrima i kobasicama. Dodajte zatim iseckan krompir i papriku. Spustite ceo paradajz, zacinite solju i biberom, poprasite kasikom brasna. Po ukusu mozete dodati i vegetu. Nalijte supom u kojoj su se kuvala rebra. Poklopite i na tihoj vatri "krckajte". Nemojte mesati, vec samo sa vremena na vreme serpu protresite. Ako ima visak tecnosti, otklopite da ispari. Pospite seckanim persunom pre sluzenja. Prijatno! ♥


Нема коментара:

Постави коментар